»

duminică, 5 aprilie 2009

Duminica dimineata la ora 16:00

Ora 16:15...duminica - in nici un caz o ora la care ar trebui sa ajunga acasa o don'soara respectabila ca mine.

Nici daca as fi vrut nu as fi putut ajunge mai repede. Inca resimt socul vestilor "exceptionale" din ultimele zile. Aseara, evident, a mai venit una! Desi simt nevoia sa o urlu din mine, nu o voi face - trebili personale raman personale.
Ma consolez cu ideea ca un rau nu vine niciodata singur si de aici si speranta ca atunci cand o aparea soarele si pe partea asta de planeta o sa fie vara...dar indiferent de ce sperante absurde sau nu am, acum clar e o perioada in care dorinta de a impusca rate in Dorobanti devine din ce in ce mai mare si mai sadica.

In concluzie

1. A fost un pseudo-party oarecum reusit. M'am intins la vorba cu prietenii corporatisti pana spre dimineata, cand, din cauza fumului si zidului de sticle insirat pe masa, am decis sa punem punct barfei.
2.Surprinzator, nu am ajuns acasa..cel putin nu acasa la mine...
3.Lipsa unui umar pe care sa ma intind mai ca ma trantea cu capu' de toti peretii ....dar contrar crizei financiare berea abunda prin baruri, si ferice de noi, cei ce o incearcam ca ne face KO inainte sa mai simtim ceva.
4. Jur din nou pentru a mia oara ca nu mai beau!!

Dar ce conteaza? canapeaua a fost comoda si cafeaua excelenta.

5 comentarii:

M-Junkie spunea...

Definitia unei nopti reusite? Depinde de gusturi si cred ca si de numarul de beri ingerate. Apropo, cred ca si culoarea berii conteaza

Nicu Lepadatu spunea...

De ce sa nu bei, este tare cand bei, spui cui vrei ce vrei si ai scuza : Frateeeeeeee nu imi aduc aminte !. Cat despre sesiunea de impuscaturi, NU FACE ASA CEVA ca poate ma nimeresti pe mine si imi mai si omori sursele de inspiratie .

coffebar spunea...

Deci cu bautura...nu mai beau..pretind ca's o doamna si nu se pupa una cu alta. Cat despre impuscaturile din Dorobanti...te anunt cand ma apuca pandaliile :D

M-Junkie spunea...

Stai asa ca nu pricep: de ce nu cadreaza calitatea ta de doamna (apropo, incantat, saru-mana) cu consumul de bauturi mai mult sau mai putin alcoolice?

coffebar spunea...

pai e simplu, madamele sunt facute sa stea cu un paharel de vin rosu in mana...sau cel putin asa zice codu'bunelor naravuri:)