»

marți, 6 octombrie 2009

*****

Ah..blog blog blog blog...post post post post... Painfully happy :D ....puncte puncte puncte...the posting brake will take longer than i thought.

PS: @puzzle - my dear..finally the thingy is solved:D. im fully functional and i expect that coffee :P

Va pupa mama pe toti

miercuri, 19 august 2009

Presents presents presents

Uneori mi se intampla sa ma re-indragostesc. Uneori asta s'a intamplat in dimineata asta, cand, dandu'ma cu placa pe net am redescoperit un "aruncator de gloante" cel putin simpatic. Da, e tot un pistol semiautomat, da e tot un desert eagle...asta e...whats there not to like about it? Si nu, nu mai e vorba de .50 cal ci de un .357.

E vorba de un pistolas semiautomat la aproape 2kg, cu o lungime de 270mm si o inaltime de 142mm. Nu e mare, poate fi usor tinut in mana si de o pitzi simpatica ca mine. Are 9 gloante surioare care pun mana de la mana spre a face un "damage" superb. .357 e construit pe aceeasi platforma ca .50 sau .44....deci nu e cu mult diferit de ele. Diferenta sta in calibru, de aici si dimensiunea armei in sine...numarul de gloante din cartus etc

I like way to much...asa ca oficial anunt pe toata lumea ca o sa'mi iau o platforma Mark XIX si am sa am 8 in 1 pistoale. Scopul? sa ma joc cu ele in curte:) sa imi fugaresc vecinii si sa...;)

PS: i dont give a shit about recoil...i tend to handle it just fine...atat timp cat nu e un M6....

Ca sa nu mai dati search pe google check below some img's.





marți, 18 august 2009

The second that never came

Te'am simtit trezindu'te. Te'ai ridicat morocanos din pat, blestemand alarma de la ceas. Fiecare sunet scos parca rasucea cutitul in rana inca sangeranda a viselor tale, spulberate de razele taioase ale diminetii.

Te'am simtit privindu'ma. Aerul rece impins, cu forta in camera, de zapada de afara era alungat de caldura privirii tale. Te simteam respirand langa urechea mea. Ma gadilai.

-----------

I went to sleep last night thinking of the past. Tried to tear out my dreams and throw them out the window. Woke up after 5 minutes and packed some thoughts and send them to trash. Happy, with my mind clear, i layed my head on the pillow. Then i heard a sour voice whispering in my ear.

-----------

- De ce te ascunzi?
- De ceea ce nu am sa scap.
- Si atunci de ce te ascunzi?
- De frica.
- Te ajuta?
- Nu, din contra.
- Si atunci de ce te ascunzi?
- Pentru ca imi da o speranta.

joi, 6 august 2009

Si catelu'...mama ce bunaciune..

Ok..got myself a new job. Sunt mai mult deca "busy bee". Pot sa ma iau lejer la intrecere cu furnicile din spatele blocului. Sunt convinsa ca de data asta chiar le bat pe toate.

So..cum spuneam "i'm busy!!" as in...super ocupata...poate sa moara pisica vecinului ca eu nu am cand sa ma duc la parastas si sa dau un soricel de pomana, pt ca sunt superrr busyyyy. aight? Bun, daca tot am clarificat cat de ocupata sunt si cat de multa treaba am, tin sa rog pe prea frumosii mei "friends"(va stiti voi) sa nu imi mai dati linkuri catre articole cel putin stupide.

you know...I'M BUSYYY??? DA???? i dont care ca "Cristopher Bagwell, 26 de ani, este acuzat de intrare prin efracţie într-o casă din Farmington în timp ce proprietarul era la lucru. Tânărul a fost surprins de o prietenă a locatarului în timp ce viola câinele din locuinţă, un ciobănesc australian."(sursa: realitatea.net). Pur si simplu NU IMI PASA! get it? ha ha....caine violat...ha ha...de un om...ha ha ...WTF?? sunteti mai nebuni ca astia de la realitate. Voi va da'ti seama in ce hal ati ajuns?

Marsh acasa catzelushi, ca poate va violeaza careva...

joi, 23 iulie 2009

Oldies

Oldskool stuff...e joi...amintirile ma napadesc...generala...clasa a5a...shipca de lemn rupta din catedra aplicata colegului Cosmin din prea multa dragoste...eh...fun times. pe vremea aia era destul sa dai o palma ca respectivu sa se prinda ca iti sta inima in loc cand il vezi...e joi...plm.

marți, 21 iulie 2009

Alb

UNTITLED from Florina Titz on Vimeo.

joi, 16 iulie 2009

hey you

Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old
Can you feel me?
Hey you, standing in the aisles
With itchy feet and fading smiles
Can you feel me?
Hey you, dont help them to bury the light
Dont give in without a fight.

Hey you, out there on your own
Sitting naked by the phone
Would you touch me?
Hey you, with you ear against the wall
Waiting for someone to call out
Would you touch me?
Hey you, would you help me to carry the stone?
Open your heart, Im coming home.

But it was only fantasy.
The wall was too high,
As you can see.
No matter how he tried,
He could not break free.
And the worms ate into his brain.

Hey you, standing in the road
Always doing what youre told,
Can you help me?
Hey you, out there beyond the wall,
Breaking bottles in the hall,
Can you help me?
Hey you, dont tell me theres no hope at all
Together we stand, divided we fall.

vineri, 3 iulie 2009

Bianca

I lol'ed again. Azi e ziua filmelor proaste.

No comments dis time. Check the vid bellow.


Miss Univers România, un om cald, primitor

OMGIGP

Sau cum te poate face un browser sa vomiti.

Nu imi place sa comentez reclame, sa le analizez sa le despic firu in patru, dar acum incerc sa ma abtin de la OMGIGP(oh my god, im gonna puke)

Publicitatea inseamna inovatie, creativitate, tupeu, curaj ...si bun simt, din punctul meu de vedere.

Watch this for a sec:



Asa, ati vazut. Funny nu? Foarte. So..despre ce e vorba? despre IE care iti rezolva probleme castrice? Despre o doamna care vede pe laptopul sotului niste poze porno? Ei bine, nu. Saraca domnita o fi vazut un firefox, o opera sau cine stie ce alt browser care i'a provocat o stare vomitiva severa.

So...bai..cine o fi venit cu ideea asta nu stiu. Dar nu a avut multa minte sau a vrut sa saboteze brandu'. Why? pen'ca IE e vazut ca un browser de toata jena...pt care trebuie sa platesti enorm. Asocierea IE cu voma este absolut corecta si fireasca. Dar, nu se pupa. Ideea unei reclame e sa faca produsu' sa arate bine. Nu sa spuna adevarul gol golut. Sau sa'l asocieze cu el.

Gata ca mi se ia..destula analiza. E o reclama superrr funny, dar de cacat..pt Microsoft.

Traiasca industria mama care ne'a facut si pentru care lucram cu daruire zi de zi!

miercuri, 1 iulie 2009

MJ

ah...Michael...da...nenea pe muzica caruia mi'am rupt degetul mare de la mana stanga cand aveam vreo 8 ani. Nenea pe muzica caruia l'am vazut pe Cioara dansand cu mopu' in mana, intr-un oareshcare bar dintr-un oareshcare orash. Nenea pe muzica caruia imi injuram vecinii de bloc. Nenea pe muzica caruia faceam "caterinca" la "bairamurile" din generala.

Now..i dont give a shit if he was gay; i dont give a shit if he was a pedofile; i dont give a shit if he was black,then white, then dead. I dont give a flying fuck if he thought of himself he was Peter Pan or Tarzan talking with a chimpanzee. I don't give a shit about MJ the man. aight? I only care about the artist..the singer that was a freaking maniac on the stage. Kk? Thx

PS: ca sa nu mai zica lumea ca nu trag si eu un post despre Michael...Michael!! ...*faint*

8*

Dies ist die Geschichte von einem Mann, der aus dem 50. Stock eines Hochhauses fällt. Und während er fällt, wiederholt er, um sich zu beruhigen, immer wieder: Bis hierher lief"s noch ganz gut, bis hierher lief"s noch ganz gut. Doch wichtig ist nicht der Fall, sondern die Landung.

Sau

This is the story about a man who falls from the 50th floor of a skyscraper.
While he falls, he repeats to himself, to calm down: "until here, all is well".
But the important thing is not the fall, but the landing.

duminică, 28 iunie 2009

7*

Cam tot ce se intampla e o absurditate. Nu are rost sa ma privesti de sus, de jos, sau din laterale. Nici macar sa privesti din alte dimensiuni. Se crede in fortele psi si in televizoare. Toti din jurul meu vad fantome si adevaruri substituite de teleportate. Eu vad cum trece timpul si imi apar riduri sub unghii.

Vreau sa-ti simt sufletul cum arde in sangele inimii mele. Mii de sentimente ma incearca atunci cand iti ating rasuflarea.Ma intep de genele tale si cad intr-un somn adanc din care as vrea sa nu ma mai trezesc.

Visez la sensul privirii tale din palma mea.e atit de rece incat imi ingheata degetele pe stilou, si vreau sa vorbesc, dar nu am cum; mi-am uitat gandul, cuvantul si cerneala.

O iarna continua imi incearca oasele. Vinturile imi sunt si ele potrivnice, caci acum s-a rasturnat pamantul si bat din nord.

Mi-e sufletul inghetat si n-am cum sa ti-l simt cum arde in singele inimii mele.

As vrea sa-ti vad pacatul primordial cum se caieste.

Ma lupt pe foaie cu propriile mele ginduri, si incerc sa ma ascund dupa virful stiloului, dupa cerneala.

Ma vezi? Hai! Incearca macar o singura data.
Sunt un peste ce doar stie sa inoate.eu nu pot merge ca tine si pe mare si pe vint si pe pamant.
Hai la mine! Caci am uitat cuvantul si gandul ca sa te mai nasc a doua oara.

joi, 25 iunie 2009

6*

Ciocolata. Zambet. Mana. Floare. Lac. Nor. Pasare. Zbor. Imbratisare. Ninsoare. Zapada. Schiuri. Vatra Dornei. Paltinis. Verde. Amintire. Somn. Vis. Dimineata. Cafea. Tigara. Rosu. Sunet. Dans. Curaj. Salt. Viteza. Extaz. Albastru.

Cam astea sunt. Mi'e mai pofta de ele decat i'ar fi unei gravide.

Si totusi e o zi proasta.

marți, 23 iunie 2009

Azi

Azi sunt calma. Finally! So no post for this evening...maybe later.

PS: Mananc tort de biscuiti cu ciocolataaaaa!!!! Vreti si voi?:D

luni, 22 iunie 2009

Zi lend ov ciois

O noua zi in Bucuresti, in Romania...ze magnifisant lend ov ciois. Ze lend uer evrising iz pasibal.

Adica iar m'am enervat. Si nu, nu tara ma enerveaza, si nici macar Bucurestiul. Care,azi, pe undeva imi place, cu tot cu bordurile lui curve, facute posta de 15 strazi, cu tot cu gunoaiele ce stau sub forma de statui pe la Universitate. Si surprinza...nici presa...bine, nu atat de rau. Ci acum mi'a crescut tensiunea arteriala din cauza oamenilor.

Pe scurt. Pe realitatea a aparut un rahat de articol(scuzata'mi fie expresia) in care este prezentat cazul "socant" al unui copil legat cu o sforicica de un gard. Cazul e din judetul Neamt, Moldova...adica la mine acasa(asta e, sunt moldoveanca si imi place, &%^$# pe capul vostru de sudisti). Am trecut peste faptul ca acel copil traieste intr-o saracie lucie - asta e Romania, am uitat de faptul ca e o sfoara- pe care o poate rupe oricand, nu m'am gandit nici la vecinii care ar putea oricand sa scoata copilu de acolo, nici macar la motivul pt care acel copil era acolo. Ci, cu calm, am citit comentariile distinsilor cititori ai www.realitatea.ro. Nu am decat sa le transmit un singur lucru. Muriti acum cu totii! De ce? pentru ca concluzia generala este "Moldova - numai acolo se poate intampla chestia asta". Da, numai in Moldova se intampla asa ceva..."gen". In restul tarii, nu raman copii fara ochi prin orfelinate. Nu sunt aruncati prunci la gunoi, si nici nu exista cazuri de batrani lasati sa moara de foame prin cotete. Nu!!! Doar in Moldova.

Argumente pro si contra Moldova sunt o gramada. Se poate discuta dpdv social, psihologic, filozsofic, geopolitic, politic, teritorial samd. Dar nu am ajunge nici unde.

Din nefericire pt sudisti mei iubiti, admiratori de dorobanti si cafenele unde o bucata de panza freatica indesata in platic costa cat abonamentul de ratb al unui student, am umblat destul de mult prin tara asta. Si am vazut cu cei 2 ochi ai mei shpanchi, cat sa povestesc o saptamana. Concluzia?? Diferenta e doar in capul cretinilor. Cum m'am simtit in Cluj, m'am simtit si in Iasi. Cum erau oamenii din Sibiu, asa erau si cei din Vaslui sau Buzau.

OK, arhitectural vorbind, Ardealu' arata mai bine. Si asta nu pt ca romanii de acolo ar fi mai cu motz..ci pt ca austro-ungarii(fac greseala de a baga in aceasi oala toate natiile de acolo) si'au adus aportul - meaning au facut ce le'a cashunat mintea pe loc. Si ca tot veni vorba de ardeal...cum ar fi acea mirifica zona, acum, daca nu ar fi fost ocupata atat timp? Daca nu ar fi sashii, secuii, maghiarii? Parerea mea e ca ar fi ..let's say ..an add'on to Moldova.

Thus, ce se intampla in "Moldova" este defapt ce se intampla in Romania. In al nos' Fabulospirit "vesnic nemuritor".

Bun, Bucurestiul. Sa ma frec pe el. Cum am mai spus, sunt moldoveanca, din Piatra Neamt. Oras, mic, curat unde...iti parchezi decapotabila, iti lasi cheile in masina si dupa cateva ore e tot acolo. Sa mai dau exemple?

Nu prea are logica ce am zis in postul asta. Dar nervu' e nerv si tre sa iasa, asa ca bag o concluzie.

Fratilor. Nu Moldova e oaia neagra a Romaniei. Opriti'va din dat verdicte fara o baza solida. Ati cunoscut 2,3 tigani din Mizil(ca sa arunc si eu cu piatra) si ziceti ca aia sunt moldovenii?? 'apai sa'mi fie cu iertare mon cher, mai tarani sunteti voi astia de pe terasele cu palmieri de plastic decat noi astilalti, sarantocii care ne legam copii de gard.

Avem o tara superba. Frumoasa cu adevarat, niste orase minunate..pacat ca's populate...populate de voi.

Sictir pufos la toti.

sâmbătă, 20 iunie 2009

presa...

Azi imi merge prost netul. Ma chinui de dimineata sa imi download'ez clientul de WoW. Patch'uri peste patch'uri. In total vreo 8-9Gb de date.

So..ce poate face o fata simpatica ca mine sambata dupa amiza?? Citeste, evident, presa.
Again, am facut aceeasi greseala stupida de a intra pe acelasi mirobolant site de stiri. Si surpriza...i'a uitati peste ce am dat:

"[...]9. Doar trei specii de animale pornesc la luptă în grup: oamenii, furnicile şi ciorile. [...]
5. Unele specii de viespe dorm şi chiar hibernează timp de mai multe luni. În tot acest timp îşi fixează corpul într-o anumită poziţie folosindu-şi dinţii. [...]"

Asadar, de astazi sunt mai desteapta. Am aflat ca:

- viespiile au dinti - ma intreb cum or arata caninii unei albinute...sau molarii. Oare puii de viespie isi schimba dintii dupa ce implinesc cateva zile?? Sau mai rau..ce se intampla cu un stup de albine/viespii daca un sfert din bazaitoare au carii??

- doar oamenii, furnicile si ciorile ataca in grupuri. La o analiza mai atenta ne dam seama ca aceasta este o afirmatie cat se poate de corecta. Meaning, un violator in serie se multiplica in momentul cand acesta ataca biata cucoana. Astfel o ia prin invaluiala din mai multe parti..el fiind defapt mai multi. Mai departe, o haita de lupi reprezinta un singur lup, inhaintat spiritual cu fratii lui de sange. Si cum un singur lup it's more than enough pentru a fi paznic la oi, acesta nu poate sta cu semenii lui decat peste program.

Daca cumva va ganditi la roiul de albine..ei bine..acestea au carii si din cauza durerilor nu mai pot pleca toate deodata la atac. Merg una cate una, in functie de plombele folosite.

In concluzie... dudeeeee ce'ai luat? e tare rau! mai ai?

vineri, 19 iunie 2009

Sictir

Bai, deci m'am plictisit. M'am plictisit de tot. Simt o nevoie acuta de a disparea. Din oras, din tara, din tot.

Sictirul atinge cote alarmante si imi vine sa va injur pe toti, de toti dumnezeii. Ce pasarea cerului va intereseaza la ora 2 noaptea ce fac? Ma f*t. O fi asta un raspuns destul de explicit si elevat pentru toti?

Let me put it simple. Incerc sa gasesc ceva interesant spre care sa'mi indrept privirea. Ceva care sa ma atraga cu adevarat. Despre cineva nu mai poate fi vorba. Mi'am pierdut increderea in umanitate, si cu atat mai mult in om. Nu cred ca mai pot gasi pe cineva care sa se ridice la nivelul pretentiilor mele si care sa ma accepte cu tot negrul din cerul gurii.

Da, sunt o tzafnoasa afurisita, pretentioasa, fara urme de intelegere la adresa nimanui. S'a secat putul pe care il credeati fara fund. Pur si simplu nu va mai suport, pe voi toti ca si masa de neuroni. Exceptiile sunt singurele care ma fac sa imi pastrez rationalitatea fata de fiintarea voastra superficiala.

E o seara proasta. Snitelul a fost bun, la fel si acel capuccino tapetat cu frisca; dar asta nu schimba starea de spirit. Nu va mai vreau, nu va mai vreau aici. Ce ar fi sa plecati cu totii?? Se poate si cate unul, ca sa nu ziceti ca nu aveti loc sa iesiti pe usa vietii. Si ar fi simpatic, ca macar acum sa o faceti cu delicatete, ca niste oameni ce pretindeti ca sunteti.

As vrea sa aveti curajul sa ziceti...da suntem prosti. Si apoi sa o faceti pe rand. As vrea sa aveti curajul si argumentul sa imi spuneti ca sunt si eu la fel ca voi. Ca ceea ce am eu nu este cu nimic diferit fata de carnalitatea si intelectualitatea voastra. Cu alte cuvinte ca sunt la fel de idioata ca voi.

Va vedeti toti deasupra piramidei, va vedeti in top. Ce ar fi sa coborati, aici, jos langa mine pentru o secunda si sa va priviti umbra atarnata in varful muntelui de muci ridicat pe baza scurgerilor voastre neuro-anale?

Aveti tupeu? Aveti o pula.

Asa ca...va doresc sa aveti parte de sanatatea mea mintala si de o noapte/zi cat mai frumoasa si un weekend linistit.

Cu dragoste si respect,
a voastra coffe.

miercuri, 17 iunie 2009

Apocalipsa dupa Teo

Teo: bai, stai sa caut o chestie sa-ti expun noua mea teorie despre apocalipsa
Teo: uite, am constatat ca oamenii sunt nervosi si ciufuti cind sunt balonati pt ca bunul simt nu le permite sa-si elibereze gazele
Teo: si atunci ma gindeam ca lumea ar fi mult mai vesela si mai relaxata daca s-ar da o lege care sa permita si incurajeze emanatul de gaze cind iti vine
Teo: si sa fie peste tot, in toata ;lumea, afise cu "Feel Free to Fart" sau, pur si simplu, "FFF"
Teo: dupa care mi-am dat seama ca f e a 6-a litera din alfabet
Teo: si atunci echivalentul numeric ar fi 666
ileana cosanzeana: :|
Teo: deci numarul fiarei
Teo: si partea buna ar deveni nesemnificativa pt ca ar veni apocalipsa si toti am muri din cauza mirosului
Teo: dar macar am muri cu zimbetul pe buze si relaxati
ileana cosanzeana: si atunci ...eliberarea gazelor intestinale este defapt satana?
Teo: nu, satana e satana
ileana cosanzeana: aha..
Teo: eliberarea gazelor intestinale e metoda prin care oamenii vor fi indemnati de catre satan sa se autodistruga, provocind apocalipsa prin asfixiere
ileana cosanzeana: interesant punctul tau de vedere
ileana cosanzeana: trebuie analizat mai in detaliu
Teo: da, nu-i asa? nu e vreo scriere antica unde sa existe vreo idee aproximativa?
Teo: acuma ma mai gindesc la ceva
ileana cosanzeana: nu din cate am auzit
Teo: o sa vina o vreme cind o sa traim in niste cupole mari de sticla, dupa ce vom fi facut varza tot stratul de ozon si atunci asfixierea o sa vina si mai repede ca o sa fie spatiul de dispersie al gazului mult mai mic
Teo: tre' sa studiez textul din biblie al apocalipsei, coroborat cu lucrarea despre pirtz a unui ceva duce de prin secolul XVI
Teo: sa vad ce iese
Teo: poate scot o carte
Teo: cu ilustratii facute de frate'tu

luni, 8 iunie 2009

Mi se rupe

Si afara ploua, ploua...iar mie mi se rupe'n doua. Sincer acum.Mi se rupe, nu in doua ci in paispe.

Mi se rupe ca afara ploua. Las sa ploua.

Mi se rupe ca iar e blocat Bucurestiul. Nu'i bai, avem timp sa socializam cu vecinii de trafic.

Mi se rupe ca mi'am baltit sosetele in statie la 41. Mai am sosete.

Mi se rupe ca afara tuna, iar tie sufletul iti tremura de groaza, ca sa nu zic ca te caci pe tine de frica ca o virgina in popusoi. Puritatea asta sufleteasca....

Mi se rupe ca una bucata baba urla la una bucata jandarm in 133. Jur ca, eu, la 80 de ani o sa urlu la sofer.

Mi se rupe ca s'au rupt copacii acum cateva zile. Cresc altii, sau cel mai probabil or sa creasca blocuri.

Mi se rupe ca circul ramane fara menajerie. Da' ce? Nu avem circ la televizor??

Mi se rupe ca ti'e iti place nush ce romanta. Nu imi mai da linkuri cu melodia ta preferata.

Mi se rupe ca publicul cere. Nu mai cere, ca oricum nu ti se va da.

Mi se rupe ca tu, acum crezi ca mai bine nu scriam postul asta. Scriu ce vreau, cand vreau.

Mi se rupe ca tu zici ca's plina de sictir. Prefer sa il numesc sarcasm.

Mi se rupe ca tu vrei altceva. Cauta in alta parte.

Vreau pricomigdale!

marți, 26 mai 2009

Politica si cercetatoru'

Am prostul obicei ca o data la 2-3 saptamani sa citesc 'presa'. Acum am facut greseala sa intru pe unul din cele mai populare site'uri de stiri, unde am gasit doua chestii care mi'au facut seara...la propriu:

1. Nati Meir candideaza la presedentie. 'Interfata cu el si presa' nu este nimeni altcineva decat madama Monica Columbeanu, proas(pa)ta absolventa a unei ilustre facultati de RP din frumoasa noastra capitala. Sa comentez? Adica Nati Meir(un domn ce nu stie a vorbeste romaneste)+ Columbeanca(cucoana ce statea pe Shamzelizee cu poseta pe cap si **** in mana).

Nu comentez! Video de curiozitate...mai jos


REALITATEA.NET - Monica Columbeanu va fi purtătorul de cuvânt al lui Nati Meir

2. OK...prima m'a amuzat pe de o parte, pe de alta, m'a enervat. Dar nu'i nimic...mi'au trecut repede nervii deoarece am aflat ca o cercetatoare britanica a descoperit ca peste cateva milioane de unitati temporale vom deveni o societate de amazoance frustrate.

De ce? 'specia' barbatului e pe cale de disparitie! In urmatorii 5 mil de ani...din pacate. Vestea buna? vom transforma absolut orice stadion intrun mare shoe shopping spot.

Bun! care'i shpilu'. Cromozonu Y, carevasazica, ala care il face pe barbat barbat, e cam slab din fire si e pe duca. No more Y cromo...no more balls...no more balls..no more guys. Dar! speranta nu e pierduta, anunta aceasi cercetatoare. "Vestea bună este că unele rozătoare, cum ar fi o specie de şobolani din Japonia, nu au cromozomul Y şi totuşi dau naştere unor masculi sănătoşi. Cel mai probabil, o altă genă a preluat această funcţie şi am vrea să ştim exact despre ce genă este vorba".

Deci scumpii mei masculi feroce, salvarea voastra sta in rozatoarea de langa. Asa ca luati'va cat mai repede, dar nu ma tarziu de 5 milioane de ani, cate un sobolan de Japonia si faceti repede un training cromozonilor.

Link catre fenomenalul articol

marți, 19 mai 2009

4*

Ti'e frica de tine si de propriile tale idei. Ti'e frica sa nu devii o realitate anosta a unei societati de hartie.

Cum poti sa o faci astfel incat sa transformi un drept fundamental intr-un act suprem de eliberare? Sa transformi ceva banal intr-o opera de arta a vietii?

Un nene zicea ca e by default asa. Angoasa existentei isi gaseste nasul doar apeland la extrema. Nimeni nu ajunge acolo in urma unei analize rationale a vietii.Nu intamplarile exterioare duc la schimbarea temperaturii normale a vietii, ci dezechilibrul interior. Ai cedat unor intamplari care...poate si mie mi se par hilare.

Este un capriciu, nu o afirmare a vietii. Faptul ca tu crezi in moralitatea dreptului este atat de impresionant incat nu ar mai trebui sa caut motivele ce te determina. Te apreciez pentru ca esti capabil de trairi interioare impresionante; dar la ce folos...daca nu ai contact cu realitatile vietii.

Ceea ce iti lipseste tie este rationarea luptei pentru cautarea adevarului. Tu vezi asta ca singura certitudine a vietii, ca un refugiu. Tu crezi ca “Nu exista argumente pentru a trai. Acela care a ajuns la limita mai poate umbla cu argumente, cu cauze, efecte, consideratii morale etc? Evident nu. Aceluia nu’i mai raman decat motive nemotivate spre a trai. In culmea disperarii pasiunea absurdului e singura care mai arunca o lumina demonica in haos.“

Si totusi cum o poti face cu gratie?

marți, 12 mai 2009

Sport , agentii matrimoniale si pungi biodegradabile.

Marti dupa amiaza, somaj, caldura inexplicabila de mai, plictiseala de Primaverii.

Stateam, mai devreme, cu un nene la o bere pe terasa cu locuri inepuizabile a mess-ului. Subiectele...variate, dar nimic concret. Ne'am imbatat iar cu apa rece;la fel ca toti romanii cand stau lipiti cu fata tumefiata de ecranul televizorului, atunci cand se transmite laiv Sport!

Da sport, competitie, ridicarea nivelului ego-ului national...etc. Si avem sport...bine avem fotbal; adica 11 nebuni care alearga dupa o minge si atunci cand o prind dau cu piciorul in ea, cat de tare pot, si o dau la altul..ala o scapa si alearga si alearga si cand este mai epuizat, iar transpiratia curge mai ceva ca sudorile facerii, cand fata i se schimoneste, la fel ca cea a parnaiasilor de la canal sau poarta alba...prinde mingea si da cu piciorul in ea. Acesti 11 baieti, ale caror unic tel in viata este aparat de un portar feroce, se iau periodic la intrecere cu alti 11 baieti cucuieti aparati de un portar, care in teorie este pe putin la fel de ferocere ca cel al inamicului.

Sunt femeia tipica de la tara venita la oras. Deci nu inteleg sportul. Nu stiu daca o fi bine sau rau, dar am incercat sa imi dau seama de logica alergatului aiurea dupa o bila prin iarba. A competitiei facuta doar de dragul banilor. Nu am reusit, asa ca am trecut la ...o alta problema existentiala a mintii mele metaforice ce rationeaza in colturi.

Agentiile matrimoniale. Aceste masini de creat vise si bani. Nu le inteleg rostul. Neanderthalismul din mine imi spune ca este foarte usor sa gasesti pe unu, cel putin din punctul de vedere al unei dame, pe care sa'l prostesti, sa'l invalui si sa'l legi de tine. Este destul sa arunci o privire de desene animate, sa'i faci un gest mai pitoresc pentru ca individul din fata ta sa cada lat cu portofelul si inima insirate la picioarele tale.

Ma gandeam ca o fi vorba de suspansul primei intalniri...adeca...ma vad cu unu..da' nush cine e...si..garantat ma indragostesc de el, ca mi'o zis mie aia de la matrimoniale, aia careia i'am plusat cate 10..15 euro pe anunt. Stie femeia ce stie ca, vorba aia, e psiholoaga, sexoloaga...si din multe alte puncte de vedere oloaga, incat nu are cum sa se insele.

Din cate am auzit 'oloagele de la matrimoniale s'au tot inselat, au sfaramat vise, dorinte si cine mai stie ce. Au trantit la pamant oameni, din prostia carora au ajuns sa fie pentru ele nimic altceva decat niste pungi biodegradabile.

Isi cara scopul cu ei, castiga cumparatura si apoi arunca punga.
Dar e bine..e bio..se distruge repede. Nu o sa cauzeze nici un fel de problema ierbii; iar cei 11 baieti alergatori de bucati de piele umflata or sa se poata bucura mult si bine de spatiile de joaca naturale ce le confera atata confort talpilor lor finute.

Iar noi restu de pungi, ce ne aflam pe punctul de a fi aruncate, stam si ne amuzam in timp ce vedem o alta punga cu un ziar in mana asteptand la colt de strada sa apara toarta pereche.


PS: andreiule, sorry, stiu ca ideea postului era alta...dar nu m'am putut abtine:)

Update: Anonimule...da cu clickul aici, catre pagina lu' Andrei ; acelasi titlu...un cu totul alt post :P

miercuri, 6 mai 2009

Iarna

Ma scutur de frunze si tac. Amintirea razelor reci de toamna imi ingheata respiratia si devin iarna grea plansa de lacrimi cristalizate.

Am sa inviu pe propriam cruce de timp.

Gheata din ochi mi'ajuta bataile inimii sa devina mai calde. Atunci cand am sa ma topesc ai sa stii ca mor, iar taina dintre noi nu o va sti nimeni. Linistea vantului umbreste cuvintele, iar corzile tale vocale intepenesc sub atingerea mea.

Sunt o iarna bizara privita, in muzee, de anotimpuri invechite in propria lor fiinta.
Sunt o iarna absurda privita de pui de om, ce nu isi inteleg fiinta.
Sunt o iarna si'atat.

Atat cat ma mai pot duce sub privirile tale.

Chimera



Cam asa sta treaba. No biggy, i'll find a ladder and climb back to my place:)

marți, 5 mai 2009

Iisus Vine! Sa cumparam bilete!!

Noah..iote ca trece si primavara. Floricelele au inflorit, pasarelele s'au cuibarit doua cate doua si s'au inmultit pana la refuz, incat, atunci cand te uiti spre cer, nu mai vezi decat cabluri, blocuri si pasari sufocate de urbanizarea noastra atroce.

Vin caldurile, val dupa val. Au fost cateva zile in care termometrele au urlat cu disperare: 30 de grade celsiusssss!!! Sau cel putin asa facea un termometru aruncat in geamul unui magazin. Parere sustinuta, de altfel, si de respiratia greoaie si fierbinte ce o simteam sub nas.

Vin caldurile. Mi se dezgheata neuronii. Acum e o perioada propice pt mine, o perioada in care gandesc logic la o temperatura rezonabila pentru sinapsele mele. Prin urmare azi sunt pur religoasa.

Iisus vine!! Si repede! Zicea un zid plictisit pe Bastiliei.

Azi ma bucur; ma bucur in religiozitatea mea perversa si imi pare rau ca nu am cum sa imi spun 'coana preoteasa'. De ce?? pai fi-ti atenti aici..

În Proiectul de Buget pe anul 2009, Anexa nr. 3-27, paginile 125-127, este menţionată suma medie de 96,000 RON care revine câte unui lăcaş de cult aflat în construcţie în cursul anului. Numărul acestor lăcaşuri este de 484 (dintre care 134 urmând a se finaliza în acest an). De asemenea, este menţionată şi suma medie de 41,000 RON alocată pentru lăcaşurile de cult aflate în reparaţii. Numărul acestora este de 630 (lucrările pentru 230 de lăcaşuri de cult se vor finaliza în acest an). Pentru lucrările de pictură sunt alocate în medie 10,000 RON fiecărei biserici, fiind vorba despre 393 de biserici (dintre care 125 vor fi finalizate în 2009).

Aşadar pentru construcţii şi reparaţii vor beneficia 1920 de biserici la care se adaugă 393 cu sprijin primit pentru lucrările de pictură.

Suma totală prevăzută în bugetul de stat pentru 2009 pentru construirea şi renovarea de biserici este de 135.217.000 RON fiind cea mai mare alocată cu acest scop din istoria bugetelor României.

Pentru cine nu intelege cat inseamna 135.217.000 RON, inseamna 1352 miliarde lei vechi din banii contribuabililor.


Asa, ati citit...sa revenim pana nu imi pocneste vena; suntem in criza de ne iau caldurile. Nu avem bani nici sa alaptam copii. Ni s'a uscat pieptul tarii mama...da construim biserici. Multe multe multe! Si asta este bine.

Da, este bine pentru ca asa ne asiguram ca speranta moare ultima si vom avea pe viitor certitudinea ca don'soara Speranta, ce odata statea la numarul 7 si o chema si 'strada', va popula cu succes acest taram sfant; acest buchet de flori scaldat de apele calde ale Dunarii. Acest pamant mirific in care Ileana Cosanzeana il iubeste doar pe Fat Frumos, si Fat Frumos nu cauta alte Ilene ma blonde decat blonda lui; ci o iubeste la fel de mult pe cat pasarile iubesc cerul, albinile florile si florile ploaia...

marsh mah!

Da parinte!

Ma intreba un nene zilele trecute ce'mi veni sa imi fac blog. Pai e simplu, il facushi sa scap de acele indatoriri crestine fara de care nu putem trai...fara de care vom ajunge in iad si vom arde intrun cazan fara sa ne mai bucuram de invierea mortilor si viata vesnica ce va sa vina...

La biserica, preotul se intalneste cu un tanar enorias:

- Ce te aduce la biserica, Ioane?
- Iaca, am venit sa ma spovedesc.
- Nu-i nevoie, ti-am citit blogul...

So..parinte, check dis out inainte sa ma intrebi daca am pacatuit, preacurvit, prea etc.

Amin.

marți, 28 aprilie 2009

Buburuza

Faimosul grup de cercetatori britanici, care stiu totul despre tot si ce nu e inca cuprins in tot urmeaza sa fie cercetat si adaugat, au descoperit ca buburuzele cresc in copaci. Se dezvolta in ciorchine pana se coc si cad. In cadere, spun oamenii de stiinta, isi deschid aripile si isi iau zborul catre zone aleatoriu alese.





Photo's made by pkmousie Give credit to the guy!! :D

duminică, 26 aprilie 2009

For you, my love

Finalitate...de ce mereu, orice face omul trebuie sa aiba o finalitate? Numai animalele fac lucrul asta... Adica pana la urma de ce nu putem face un lucru doar pentru a'l face? Ai putea spune acum: bine, daca ne f**em, o facem doar ca sa o facem. Ok, dar pana la urma si asta are o finalitate...placerea de a te simti in interiorul unei femei..placerea de a simti ceva exterior tie care cateva secunde devine parte din tine. Un schimb perfid de lichide. Un furt nesimtit de energie.

De ce trebuie mereu sa existe un motiv? Cer finalitatea, dar nu ii inteleg rostul. Atitudine pur animalica a fiintei umane. Atitudine de care nu ma pot detasa, oricat as incerca. Imi dau seama ca sunt prinsa de tine. Totul se reduce la ceea ce pot face eu pentru tine...astfel incat sa imi fie mie bine, tot din punctul tau de vedere.

Cel mai probabil, cat de curand, am sa ma retrag, salutand respectuos cu o reverenta, atingand pamantul cu nasul si am sa iti urez numai bine in viata si fericire si sa iti dea dumnezo sanatatea mea mintala.

Pana atunci, am sa fiu incontinuare fiinta sociabila si bine crescuta, pe care te poti baza si pe umarul careia poti sa plangi cand ai nevoie...ca vorba aia are forma de galeata fara fund.

vineri, 24 aprilie 2009

iar*

Fac pasi marunti sa nu ma auzi. Am sa trec pe langa sufletul tau fara sa ma vezi. Ma bantuie aripile tale si imi simt sufletul inconjurat. Muzica mintii o aud ca pe un cor de ingeri sugrumati si cu sfintenia dezvirginata.

Stau iar fata in fata cu dzeu. Imaginea unui zeu infrant de propria dorinta. Oasele le are rupte in el, iar sangele inghetat in vene este doar ice berg-ul de care se va lovi. Se roaga la mine...

Greutatea ce ma apasa pe piept e doar sentimentul unei nasteri viitoare inevitabile. Am sa te pierd, ai sa ma perzi...o sa ne gasim, pierdem, repierdem...

As someone said...am dubla personalitate si mi'o dezvolt pe a treia...stare autumnala...e ciudat sa vezi sfintii rupti in gura de beti.

Dar pana la urma...tot necunoscute sunt caile dracului...care for a walk sir?

joi, 23 aprilie 2009

Iar

Uneori mi se intampla sa meditez cu mine. Se intampla atunci cand ma imbatam cu apa de ploaie a propriilor 'reusite'. Atunci ma culcam pe o ureche si incepeam sa vorbesc cu mine. Concluzia personala era ca sunt cel mai inteligent om pe care l'am intalnit, sunt singurul cu care ma pot intelege. Discutiile cu mine erau cat se poate de variate, inutile si in cele mai multe cazuri neconstructive.

Ma iubeam prea mult si eram prea mare incat sa mai incapa altcineva in mintea mea inafara de mine. Dar vorba poetului...vreme trece...vreme vine si cand a batut ramu'n geam, mi'am bagat p**a s'am taiat craca. Am facut prea mult loc, l'am dat pe mine afara si ca urmare a granitelor deschise...a intrat ca tancu cu bocancu, calcand totul in picioare.

S'a ales praful.

PS: se'ntrezare in departare un sol de pace c-o năframă-n vârf de băţ. Sa'i tai craca? Sa nu io tai...?

miercuri, 22 aprilie 2009

............

Of..Piatra Neamt...Am fost zilele trecute in vizita la rude...

-Alexandra?
-Da...
-Vai...ce ai crescut fata mea...
-Da matusa, am crescut...
-Pacat..
...asa o fi cand ajungi pe la 80? Sau doar asa o fi...?

Painful anyways...

luni, 20 aprilie 2009

Piatra Neamt

...Piatra Neamt...
...Da, Piatra Neamt...
...Deci Da! Mon cher, Piatra Neamt...

miercuri, 15 aprilie 2009

4*

Priveam pierdut trupul umed al florilor colorate, asezate simetric in geam. Le simteam fiorul rece ce le trecea prin suflul fin al picioarelor vanoase infipte cu putere in pamantul jardinierei. Simteam fiecare nerv cum tresare la scurgerea picaturilor de apa pe frunzele verzui.

---
Imaginea ta imi creaza fiori. Imi tremura fiinta sub pasul tau, iar vocea ta imi ingroapa simturile.

---
Ma simt strain intre voi. Modul in care va rupeti vertebrele dupa un orar prestabilit, ma ingretoseaza. Va aud vorbele dar nu va simt cuvintele.
Aveti sunete fade, fara sens.
O nevoie de violenta sociala imi incearca oasele. Am sa va calc omenirea in picioare!
Va vad sumbri, tristi si lipsiti de orice remuscare. Va iubiti atat de mult, incat atat sentiment imi ineaca simturile.

---
Traim dintrun suflu primordial, dintro inerte energetica inspirata de ceea ce e in jurul nostru. Am uitat sa murim. Am uitat cum sa ne descoperim si sa ne redescoperim.
Ne montam tije metalice fiecarei vertebre, fiecarui muschi. Ne actionam prin telecomanda si ne asteptam sa fim liberi.
Ne confundam fiintarea cu existenta animalica impusa de societate.

Am ajuns niste viermi ce au uitat pana si sa se tarasca cu gratie.

---

Ati ramas pierduti in mintile voastre inchise, incercand sa imi intelegeti vorbele. Vi se par lipsite de sens, o aiureala a unui schizoid obsedat de metafora. Cu cat incercati mai mult sa imi patrundeti boala, cu atat ma vedeti cazand mai repede.

marți, 14 aprilie 2009

***

Filosofic vorbind, m'am rupt iar in mii de bucati, tocmai cand reusisem sa ma adun. Ca urmare...tocmai mi'am demonstrat pentru a mia oara ca am incredere oarba in oameni. O lectie pe care nu am invatat'o pana acum... se pare ca. De data asta am trecut-o pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le invat urgent.

Simt ca 'evoluez'. In ultima vreme mi se dezvolta,intr-un ritm atroce, instinctele criminale.Cred ca am ajuns la un refuz existential care ma impinge cu bunavointa catre origini. Mai exact, catre statutul de cucoana de neanderthal cu bata in mana care'si cere dreptul. Renunt la feminitate si la zambetul suav de domnita cu parul balai. Azi, de exemplu, m'am surprins numarand topoare...'un topor...doua topoare...trei topoare'...penibil.

Dar sa mai radem nitel...

luni, 13 aprilie 2009

O explicatie

Azi cred ca m'au intrebat pe putin 7 oameni cum ma simt,ce mai fac, cum sunt. Explicatii nu mai am si nu mai vad rostul in a mai spune ceva. So...check the tune bellow. If u get it...u get it...if not, sucks for you :P

Ce sa imi luati de Iepurash



In cazul in care sunteti in dubii in ceea ce priveste cadoul de pasti ce urmeaza sa mi-l cumparati - one .50 cal Desert Eagle will do just fine.

Multumesc anticipat

marți, 7 aprilie 2009

Ha Ha























in case u think u'r funny and u made me laugh >:P

Contemplare


- Why is the snowman looking at the snowball??
- He is contemplating the snowman evolution

luni, 6 aprilie 2009

scurta lectie de antropologie romana

- Dom' profesor, de ce toata lumea se trage din Adam si Eva , si numai noi romanii ne tragem din Traian si Decebal?
- Ei erau conducatorii a doua popoare.
- Asta inseamna ca unul dintre cei doi conducatori era conducatoare....
- Nu, asta inseamna ca cele doua popoare s'au contopit.
- ???
- Ce nu ai inteles?
- Atunci unul din popoare era mascul: un popor +o popoara= Romania

Mem03

Si uite asa, din cand in cand, mai dau peste cate ceva care, cu o gratie absoluta, ma pocneste peste ceafa; ma tranteste la pamant si ma taraste prin noroiale memoriei mele. Memorie de altfel stupida si buna de nimic...

*

M'am pierdut iar pe undeva pe drum incoace. Ma ameteste orasul asta. Nu stiu, sincer, daca m'am simtit undeva mai singura ca aici. Prieteni am cat incape, locuri dragute care ma fac sa zambesc sunt peste tot...dar nimic parca nu acopera un oares'care gol. Inca caut...pana mea.

Daca gasesc, va anunt:)

duminică, 5 aprilie 2009

Floricele



memory fail

playah playa: mergi in parc si cauta'l pe oli laur asta...
ileana consanzeana: da nush cum arata!!!
playah playa: bine ca'ti place...
ileana consanzeana: da

-------
Jur ca nu mai beau!!

Duminica dimineata la ora 16:00

Ora 16:15...duminica - in nici un caz o ora la care ar trebui sa ajunga acasa o don'soara respectabila ca mine.

Nici daca as fi vrut nu as fi putut ajunge mai repede. Inca resimt socul vestilor "exceptionale" din ultimele zile. Aseara, evident, a mai venit una! Desi simt nevoia sa o urlu din mine, nu o voi face - trebili personale raman personale.
Ma consolez cu ideea ca un rau nu vine niciodata singur si de aici si speranta ca atunci cand o aparea soarele si pe partea asta de planeta o sa fie vara...dar indiferent de ce sperante absurde sau nu am, acum clar e o perioada in care dorinta de a impusca rate in Dorobanti devine din ce in ce mai mare si mai sadica.

In concluzie

1. A fost un pseudo-party oarecum reusit. M'am intins la vorba cu prietenii corporatisti pana spre dimineata, cand, din cauza fumului si zidului de sticle insirat pe masa, am decis sa punem punct barfei.
2.Surprinzator, nu am ajuns acasa..cel putin nu acasa la mine...
3.Lipsa unui umar pe care sa ma intind mai ca ma trantea cu capu' de toti peretii ....dar contrar crizei financiare berea abunda prin baruri, si ferice de noi, cei ce o incearcam ca ne face KO inainte sa mai simtim ceva.
4. Jur din nou pentru a mia oara ca nu mai beau!!

Dar ce conteaza? canapeaua a fost comoda si cafeaua excelenta.

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Coffee <3

A 4 a cafea pe ziua de azi. O beau in speranta ca poate voi uita totul, ca poate odata cu parfumul ei va disparea si amintirea zilelor trecute. Inghit tigara dupa tigara si'mi fumez lacrimile doar ca sa trec peste.

A fost inca o seara apatica in club...identica cu cea care tocmai se pregateste sa inceapa si cu nimic diferita de cele trecute. Discutii monotone conturate de zambete pe buze.

"- Bei cafea la ora asta??
- Here's your sign...
- Ia o bere...e mai ok!
- Am baut deja 5 si nici nu m'a luat ameteala...mai bag o cafea si dau in supradoza de cofeina...that should do the trick...
- Esti nebuna...
- Parerile personale fara un fundament stiintific omologat nu se iau in considerare!"

Dar da...ma voi duce iar...cu aceasi oameni ...in aceleasi locuri...sa vad aceleasi zambete...sa port aceleasi discutii. Si da, reveriile ma vor pocni din nou cu aceeasi gratie, aducand in fata inutilitatea cafelei; dar fara ele as fi "cam" singura. :(

Mem02

- Canta-mi ceva femeie! Hai, ca doar suntem romani, codru-i frate cu noi...canta ca-n codru...canta ca-n frac-tu.

L-am privit cu dispret si am inceput sa ridic praful de pe masa.

- Nu-mi trebe! Nu-mi trebe nimic, m-auzi?
- Esti proasta, fa!

Imi aparu in fata un zid verde; imi parea ca il atingeam usor si ca ma cufundam in el cu toata fiinta mea. Aveam senzatia unei atingeri celeste eterne, de care nu ma puteam desprinde. Voiam sa vad caramizile, dar starea aceea de liniste de dinaintea furtunii si indiferenta fata de realitate ma facu sa las undeva departe de mine complexul partii; priveam zidul in toata splendoarea lui. De acolo de sus, din Zid, vedeam lumea. O lume plina de oase si cartilagii; numai legaturi. Mi se parea o enorma panza de paianjen, o panza de calciu, facuta din schelete imbracate.

Ce imaginatie....odata tinusem soarele intr-o mana si luna in cealalta, iar stelele imi stateau in fata si jucam popice cu ele. Prima data aruncasem soarele si nimerii jumatate din stele, apoi am aruncat luna, dar nu am mai nimerit nimic; mai aveam jumatate din stele. Trebuia sa le daram. No balls.
Fugii dupa ele...a, da fugii! Si de la capat.

joi, 2 aprilie 2009

random thoughts

A good friend of mine once said: "You don't suffer form insanity... you enjoy every minute of it. Because you realize that all that we see and all that we do it's just an Illusion....". The truth behind the words of a friend.

I'm afraid of myself and of my own ideas. I'm afraid i will become reality. A dull reality of a paper society. I'm hiding, running, chasing the insanity.

The inner battle fields are filed with tears like acid from the loss inside me.

I've hanged myself with my own life line and i buried myself in fire, hopping that i wont become a dull reality of a paper society.

one hug


furata de la lucu

Some say life is a fight, i say life is a memory.

Mi-am pus cenusa in cap, intr-un refuz total de asimilare a situatiei actuale. Prefer sa dau din cap, ca da, ca apoi sa dau ca nu si intr-un final sa fac tot ca mine. Refuz din ce in ce mai mult lumea inconjuratoare.

Nebunia ultimului an, incheiat oficial ieri, imi aduce aminte, din ce in ce mai des, de tot felul de situatii si intamplari, care mai de care mai diferite si mai normale. Fiecare element din jurul meu imi trezeste reverii ale trecutului. Fiecare bataie a vantului imi aduce cate un miros al lucrurilor ce au fost.

Ma simt invaluit in viata deja traita si fortat sa joc din nou acelasi joc, iar si iar, fara incetare. As vrea macar sa stiu macar o parte din regulile lui...


again

Nu am mai scris nimic de mai bine de un an. Dar iata ca a venit muza si prin asternuturile mele si ma impinse la cuvinte.

Sunt eco-friendly, asa ca renunt din nou la hartie cu gandul de a abuza de paginile virtuale.

Sa vedem ce o iesi...:)