»

miercuri, 19 august 2009

Presents presents presents

Uneori mi se intampla sa ma re-indragostesc. Uneori asta s'a intamplat in dimineata asta, cand, dandu'ma cu placa pe net am redescoperit un "aruncator de gloante" cel putin simpatic. Da, e tot un pistol semiautomat, da e tot un desert eagle...asta e...whats there not to like about it? Si nu, nu mai e vorba de .50 cal ci de un .357.

E vorba de un pistolas semiautomat la aproape 2kg, cu o lungime de 270mm si o inaltime de 142mm. Nu e mare, poate fi usor tinut in mana si de o pitzi simpatica ca mine. Are 9 gloante surioare care pun mana de la mana spre a face un "damage" superb. .357 e construit pe aceeasi platforma ca .50 sau .44....deci nu e cu mult diferit de ele. Diferenta sta in calibru, de aici si dimensiunea armei in sine...numarul de gloante din cartus etc

I like way to much...asa ca oficial anunt pe toata lumea ca o sa'mi iau o platforma Mark XIX si am sa am 8 in 1 pistoale. Scopul? sa ma joc cu ele in curte:) sa imi fugaresc vecinii si sa...;)

PS: i dont give a shit about recoil...i tend to handle it just fine...atat timp cat nu e un M6....

Ca sa nu mai dati search pe google check below some img's.





marți, 18 august 2009

The second that never came

Te'am simtit trezindu'te. Te'ai ridicat morocanos din pat, blestemand alarma de la ceas. Fiecare sunet scos parca rasucea cutitul in rana inca sangeranda a viselor tale, spulberate de razele taioase ale diminetii.

Te'am simtit privindu'ma. Aerul rece impins, cu forta in camera, de zapada de afara era alungat de caldura privirii tale. Te simteam respirand langa urechea mea. Ma gadilai.

-----------

I went to sleep last night thinking of the past. Tried to tear out my dreams and throw them out the window. Woke up after 5 minutes and packed some thoughts and send them to trash. Happy, with my mind clear, i layed my head on the pillow. Then i heard a sour voice whispering in my ear.

-----------

- De ce te ascunzi?
- De ceea ce nu am sa scap.
- Si atunci de ce te ascunzi?
- De frica.
- Te ajuta?
- Nu, din contra.
- Si atunci de ce te ascunzi?
- Pentru ca imi da o speranta.

joi, 6 august 2009

Si catelu'...mama ce bunaciune..

Ok..got myself a new job. Sunt mai mult deca "busy bee". Pot sa ma iau lejer la intrecere cu furnicile din spatele blocului. Sunt convinsa ca de data asta chiar le bat pe toate.

So..cum spuneam "i'm busy!!" as in...super ocupata...poate sa moara pisica vecinului ca eu nu am cand sa ma duc la parastas si sa dau un soricel de pomana, pt ca sunt superrr busyyyy. aight? Bun, daca tot am clarificat cat de ocupata sunt si cat de multa treaba am, tin sa rog pe prea frumosii mei "friends"(va stiti voi) sa nu imi mai dati linkuri catre articole cel putin stupide.

you know...I'M BUSYYY??? DA???? i dont care ca "Cristopher Bagwell, 26 de ani, este acuzat de intrare prin efracţie într-o casă din Farmington în timp ce proprietarul era la lucru. Tânărul a fost surprins de o prietenă a locatarului în timp ce viola câinele din locuinţă, un ciobănesc australian."(sursa: realitatea.net). Pur si simplu NU IMI PASA! get it? ha ha....caine violat...ha ha...de un om...ha ha ...WTF?? sunteti mai nebuni ca astia de la realitate. Voi va da'ti seama in ce hal ati ajuns?

Marsh acasa catzelushi, ca poate va violeaza careva...