»

vineri, 19 iunie 2009

Sictir

Bai, deci m'am plictisit. M'am plictisit de tot. Simt o nevoie acuta de a disparea. Din oras, din tara, din tot.

Sictirul atinge cote alarmante si imi vine sa va injur pe toti, de toti dumnezeii. Ce pasarea cerului va intereseaza la ora 2 noaptea ce fac? Ma f*t. O fi asta un raspuns destul de explicit si elevat pentru toti?

Let me put it simple. Incerc sa gasesc ceva interesant spre care sa'mi indrept privirea. Ceva care sa ma atraga cu adevarat. Despre cineva nu mai poate fi vorba. Mi'am pierdut increderea in umanitate, si cu atat mai mult in om. Nu cred ca mai pot gasi pe cineva care sa se ridice la nivelul pretentiilor mele si care sa ma accepte cu tot negrul din cerul gurii.

Da, sunt o tzafnoasa afurisita, pretentioasa, fara urme de intelegere la adresa nimanui. S'a secat putul pe care il credeati fara fund. Pur si simplu nu va mai suport, pe voi toti ca si masa de neuroni. Exceptiile sunt singurele care ma fac sa imi pastrez rationalitatea fata de fiintarea voastra superficiala.

E o seara proasta. Snitelul a fost bun, la fel si acel capuccino tapetat cu frisca; dar asta nu schimba starea de spirit. Nu va mai vreau, nu va mai vreau aici. Ce ar fi sa plecati cu totii?? Se poate si cate unul, ca sa nu ziceti ca nu aveti loc sa iesiti pe usa vietii. Si ar fi simpatic, ca macar acum sa o faceti cu delicatete, ca niste oameni ce pretindeti ca sunteti.

As vrea sa aveti curajul sa ziceti...da suntem prosti. Si apoi sa o faceti pe rand. As vrea sa aveti curajul si argumentul sa imi spuneti ca sunt si eu la fel ca voi. Ca ceea ce am eu nu este cu nimic diferit fata de carnalitatea si intelectualitatea voastra. Cu alte cuvinte ca sunt la fel de idioata ca voi.

Va vedeti toti deasupra piramidei, va vedeti in top. Ce ar fi sa coborati, aici, jos langa mine pentru o secunda si sa va priviti umbra atarnata in varful muntelui de muci ridicat pe baza scurgerilor voastre neuro-anale?

Aveti tupeu? Aveti o pula.

Asa ca...va doresc sa aveti parte de sanatatea mea mintala si de o noapte/zi cat mai frumoasa si un weekend linistit.

Cu dragoste si respect,
a voastra coffe.

23 comentarii:

Anonim spunea...

Acelasi text as fi putut sa il scriu si eu linistit si o sa ma injuri dar oricine gandeste un pic are momente in care poate scrrie despre asa ceva.
"Nu cred ca mai pot gasi pe cineva care sa se ridice la nivelul pretentiilor mele si care sa ma accepte cu tot negrul din cerul gurii."
True!

coffebar spunea...

Si de ce nu ai scris?
Daca asteptarile in legatura cu continutul blogului erau altele, imi cer scuze. Nu am specificat nicaieri ca nu am sa'mi vars aici si nervii, frustrarile, isteriile si ce dumnezo mai e.

Anonim spunea...

d-aia imi place mie compania ta

Anonim spunea...

am copyright pe treaba cu "negrul in cerul gurii"

Anonim spunea...

coffebar, m-ai inteles gresit.
Starea descrisa de tine e mai comuna decat crezi.
Imi place ca scrii despre orice.

coffebar spunea...

@chrysthyan: stiu ca e o stare cat se poate de comuna. Nu am pretins nici o secunda ca ar fi altfel:). Si imi place si mie sa scriu despre orice;)
@Filo: ca injur?:)))
@anonim: da cristescule, iti acord dreptul de autor.

Rhadooo spunea...

Da, suntem prosti (nu toti) suntem prosti ca inca mai stam in BuCUResti, suntem prosti ca nu facem nimic in legatura cu cacaturile si cacatii care ne inconjoara.

PS: thanks for the "support"

Anonim spunea...

pisi .. daca tot ne zicem pe nume .. poti sa-mi zici Vasile.

coffebar spunea...

@Rhadoo: de acord cu tine! You have all my support;)
@vasile: cum zici tu, dar mai incolo

mortaciunea spunea...

mdah... bun venit in lumea mea. Cred ca as putea scrie 3 carti despre cat de fain e sa fii sictirit, sa urasti rasa umana pt. simplul motiv ca nu mai exista "umanitate", si dup-aia sa realizezi ca te doare in pula. Vrei sa fi prietena mea?

coffebar spunea...

@mortaciunea: bine te'am gasit..in lumea ta. cat despre cererea in prietenie, i lol'ed.

Anonim spunea...

inima ei apartine deja altcuiva

coffebar spunea...

@anonim: stii ceva ce eu nu stiu?

Anonim spunea...

stii si tu .. doar ca nu iti dai seama .. inca

coffebar spunea...

@anonim:nu mai esti amuzant de mult

Anonim spunea...

nu va mai luati de la bautura :(

coffebar spunea...

@Filo: hush hush Alex, dont weep now. oamenii se pot lua de la ce vor ei :D

M-Junkie spunea...

kek....lol...omg....si alte d-astea. oricum, i just found out who killed kenny. it was you, wasn't it? :-)).
P.S. ai multi admiratori. am lipsit si eu cateva zile si ti s-a umplut ograda de ei. :-)))

coffebar spunea...

kek puzzle! sunt vedeta! o sa organizez, soon enough, o sesiune de autografe >:) vrei si tu unul?...ii creste valoarea in timp...u know

M-Junkie spunea...

Sure....daca reusesc sa trec de fani.

coffebar spunea...

@Puzzle: kek, you mortal...vei avea parte de un tratament special din partea zeitei din mine >:)

M-Junkie spunea...

Patience is a virtue....or some shit like that. Oricum, fanii tai muritori au ce invata. cat de curand, in masura in care programul meu foarte aglomerat (wow) si o eventuala sincronizare cu al tau va permite asta. :-))

coffebar spunea...

@puzzle:da da...cafea...:)) ne vb muritorule. sa vad ce ofrande am de sortat si eu.