»

sâmbătă, 20 iunie 2009

presa...

Azi imi merge prost netul. Ma chinui de dimineata sa imi download'ez clientul de WoW. Patch'uri peste patch'uri. In total vreo 8-9Gb de date.

So..ce poate face o fata simpatica ca mine sambata dupa amiza?? Citeste, evident, presa.
Again, am facut aceeasi greseala stupida de a intra pe acelasi mirobolant site de stiri. Si surpriza...i'a uitati peste ce am dat:

"[...]9. Doar trei specii de animale pornesc la luptă în grup: oamenii, furnicile şi ciorile. [...]
5. Unele specii de viespe dorm şi chiar hibernează timp de mai multe luni. În tot acest timp îşi fixează corpul într-o anumită poziţie folosindu-şi dinţii. [...]"

Asadar, de astazi sunt mai desteapta. Am aflat ca:

- viespiile au dinti - ma intreb cum or arata caninii unei albinute...sau molarii. Oare puii de viespie isi schimba dintii dupa ce implinesc cateva zile?? Sau mai rau..ce se intampla cu un stup de albine/viespii daca un sfert din bazaitoare au carii??

- doar oamenii, furnicile si ciorile ataca in grupuri. La o analiza mai atenta ne dam seama ca aceasta este o afirmatie cat se poate de corecta. Meaning, un violator in serie se multiplica in momentul cand acesta ataca biata cucoana. Astfel o ia prin invaluiala din mai multe parti..el fiind defapt mai multi. Mai departe, o haita de lupi reprezinta un singur lup, inhaintat spiritual cu fratii lui de sange. Si cum un singur lup it's more than enough pentru a fi paznic la oi, acesta nu poate sta cu semenii lui decat peste program.

Daca cumva va ganditi la roiul de albine..ei bine..acestea au carii si din cauza durerilor nu mai pot pleca toate deodata la atac. Merg una cate una, in functie de plombele folosite.

In concluzie... dudeeeee ce'ai luat? e tare rau! mai ai?

0 comentarii: