»

marți, 12 mai 2009

Sport , agentii matrimoniale si pungi biodegradabile.

Marti dupa amiaza, somaj, caldura inexplicabila de mai, plictiseala de Primaverii.

Stateam, mai devreme, cu un nene la o bere pe terasa cu locuri inepuizabile a mess-ului. Subiectele...variate, dar nimic concret. Ne'am imbatat iar cu apa rece;la fel ca toti romanii cand stau lipiti cu fata tumefiata de ecranul televizorului, atunci cand se transmite laiv Sport!

Da sport, competitie, ridicarea nivelului ego-ului national...etc. Si avem sport...bine avem fotbal; adica 11 nebuni care alearga dupa o minge si atunci cand o prind dau cu piciorul in ea, cat de tare pot, si o dau la altul..ala o scapa si alearga si alearga si cand este mai epuizat, iar transpiratia curge mai ceva ca sudorile facerii, cand fata i se schimoneste, la fel ca cea a parnaiasilor de la canal sau poarta alba...prinde mingea si da cu piciorul in ea. Acesti 11 baieti, ale caror unic tel in viata este aparat de un portar feroce, se iau periodic la intrecere cu alti 11 baieti cucuieti aparati de un portar, care in teorie este pe putin la fel de ferocere ca cel al inamicului.

Sunt femeia tipica de la tara venita la oras. Deci nu inteleg sportul. Nu stiu daca o fi bine sau rau, dar am incercat sa imi dau seama de logica alergatului aiurea dupa o bila prin iarba. A competitiei facuta doar de dragul banilor. Nu am reusit, asa ca am trecut la ...o alta problema existentiala a mintii mele metaforice ce rationeaza in colturi.

Agentiile matrimoniale. Aceste masini de creat vise si bani. Nu le inteleg rostul. Neanderthalismul din mine imi spune ca este foarte usor sa gasesti pe unu, cel putin din punctul de vedere al unei dame, pe care sa'l prostesti, sa'l invalui si sa'l legi de tine. Este destul sa arunci o privire de desene animate, sa'i faci un gest mai pitoresc pentru ca individul din fata ta sa cada lat cu portofelul si inima insirate la picioarele tale.

Ma gandeam ca o fi vorba de suspansul primei intalniri...adeca...ma vad cu unu..da' nush cine e...si..garantat ma indragostesc de el, ca mi'o zis mie aia de la matrimoniale, aia careia i'am plusat cate 10..15 euro pe anunt. Stie femeia ce stie ca, vorba aia, e psiholoaga, sexoloaga...si din multe alte puncte de vedere oloaga, incat nu are cum sa se insele.

Din cate am auzit 'oloagele de la matrimoniale s'au tot inselat, au sfaramat vise, dorinte si cine mai stie ce. Au trantit la pamant oameni, din prostia carora au ajuns sa fie pentru ele nimic altceva decat niste pungi biodegradabile.

Isi cara scopul cu ei, castiga cumparatura si apoi arunca punga.
Dar e bine..e bio..se distruge repede. Nu o sa cauzeze nici un fel de problema ierbii; iar cei 11 baieti alergatori de bucati de piele umflata or sa se poata bucura mult si bine de spatiile de joaca naturale ce le confera atata confort talpilor lor finute.

Iar noi restu de pungi, ce ne aflam pe punctul de a fi aruncate, stam si ne amuzam in timp ce vedem o alta punga cu un ziar in mana asteptand la colt de strada sa apara toarta pereche.


PS: andreiule, sorry, stiu ca ideea postului era alta...dar nu m'am putut abtine:)

Update: Anonimule...da cu clickul aici, catre pagina lu' Andrei ; acelasi titlu...un cu totul alt post :P

7 comentarii:

Anonim spunea...

Cum se numeste ura fata de barbati?
De curiozitate.
Tu zici de agentii matrimoniale, nu vezi ca zilnic ni se vinde "fericirea" la tv?
Astazi am aflat ca Andreea Matrin alapteaza de patru ori pe zi dintr-un ziar. So?
Eu sunt curios de cate ori o sa alapteze nevasta-mea.
Uitam de noi, zi de zi si apoi hop la agentii.

Matrin e intentionat pus.

coffebar spunea...

Misandrie, tot de curiozitate:)

Ne place sa ne pierdem in informatii inutile, sa uitam de noi si de ceea ce putem facem. Asa s'au prins agentiile intre sinapsele mele, nimic mai mult.
Cat despre vanzarea fericirii la tv...prefer sa stau intro zona de 'meditatie' in care garantat nu'mi pocneste vena. :)

M-Junkie spunea...

E destul de ciudat. Numarul celor care nu gusta imaginile astea vandute pare destul de mare. Peste tot auzi chestii de genul "eu nu ma uit la din dragoste sau surprize surprize" sau ce dracu le mai bubuie mintea unora. Si totusi....chestiile astea se vand in draci. In continuare. Peste tot. Asa ca....lexa, te transformi intr-o radicala (lol) daca nu erai deja. Can i join the club? Fight me! :-))

coffebar spunea...

Alex, la un momendat nici eu nu intelegeam faza asta; pana mi'a picat fisa. Noi cunoastem oameni dintr-un anumit mediu...mediu care nu se pupa cu din dragoste, telenovele, noi2.ro si alte chestii de gen. Ei mediu asta e destul de mic, iar tara e mareeeee, iar mediu tarii nu se pupa cu mediul nostru. In concluzie, una percepem noi, alta e realitatea. Are logica ce zic?

Anyways...ne batem cand vrei..in beri...vinuri ...cafele si alte alea.:D

Anonim spunea...

Ma bag si eu la bataia asta cu bere, vinuri... :P
Acum sa nu devenim radicali, cunosc cupluri ce au inceput relatia pe net si sunt bine mersi.

coffebar spunea...

Bun asa, atunci tre sa mai adunam ceva luptatori si sa ne facem strategia de atac ;)

M-Junkie spunea...

It's a deal....