»

marți, 26 mai 2009

Politica si cercetatoru'

Am prostul obicei ca o data la 2-3 saptamani sa citesc 'presa'. Acum am facut greseala sa intru pe unul din cele mai populare site'uri de stiri, unde am gasit doua chestii care mi'au facut seara...la propriu:

1. Nati Meir candideaza la presedentie. 'Interfata cu el si presa' nu este nimeni altcineva decat madama Monica Columbeanu, proas(pa)ta absolventa a unei ilustre facultati de RP din frumoasa noastra capitala. Sa comentez? Adica Nati Meir(un domn ce nu stie a vorbeste romaneste)+ Columbeanca(cucoana ce statea pe Shamzelizee cu poseta pe cap si **** in mana).

Nu comentez! Video de curiozitate...mai jos


REALITATEA.NET - Monica Columbeanu va fi purtătorul de cuvânt al lui Nati Meir

2. OK...prima m'a amuzat pe de o parte, pe de alta, m'a enervat. Dar nu'i nimic...mi'au trecut repede nervii deoarece am aflat ca o cercetatoare britanica a descoperit ca peste cateva milioane de unitati temporale vom deveni o societate de amazoance frustrate.

De ce? 'specia' barbatului e pe cale de disparitie! In urmatorii 5 mil de ani...din pacate. Vestea buna? vom transforma absolut orice stadion intrun mare shoe shopping spot.

Bun! care'i shpilu'. Cromozonu Y, carevasazica, ala care il face pe barbat barbat, e cam slab din fire si e pe duca. No more Y cromo...no more balls...no more balls..no more guys. Dar! speranta nu e pierduta, anunta aceasi cercetatoare. "Vestea bună este că unele rozătoare, cum ar fi o specie de şobolani din Japonia, nu au cromozomul Y şi totuşi dau naştere unor masculi sănătoşi. Cel mai probabil, o altă genă a preluat această funcţie şi am vrea să ştim exact despre ce genă este vorba".

Deci scumpii mei masculi feroce, salvarea voastra sta in rozatoarea de langa. Asa ca luati'va cat mai repede, dar nu ma tarziu de 5 milioane de ani, cate un sobolan de Japonia si faceti repede un training cromozonilor.

Link catre fenomenalul articol

10 comentarii:

M-Junkie spunea...

Yeah, right.....cercetatoarea asta a fost muscata de socata si a confundat marmota cu sobolanul si staniolul cu cromozomul. Si asta pentru o bagatela temporala de 5 milioane de ani? Or fi ani lumina....

Anonim spunea...

Eu cred ca cercetatorii britanici se plictisesc.

coffebar spunea...

@Puzzle: sper sa nu fie nici cum.
@Chryshyan: da ce bine ca se plictisesc..macar asa ma mai amuz si eu:|

M-Junkie spunea...

Mah, eu stiam de cercetatorii britanici. Nu stiam ca exista si cercetatoare. Cum se stie, femeile la ei acolo sunt destul de....barbate. Ei au doua alternative: fie devin pidosnici fie cerceteaza toate prostiile. Scuza lor (cercetatoarelor)care e? Ca frate, nu te te apuci sa studiezi struguri si descoperi ca pamantul e lovit de meteoriti. Deci tipa chiar a pornit cu intreabarea: dispar sau nu barbatii? Care erau variantele de raspuns?

M-Junkie spunea...

Cat despre prima parte, let's be fuckin' serious....cui dracu ii pasa de neti meir si columbeanca? E ca si cum ai regreta ca n-ai vazut-o pe nikita la otv. Eu n-am mai deschis televizorul de 1 saptamana.

coffebar spunea...

@Puzzle: cred ca varianta era.."da doamne sa dispara...da doamne sa dispara", si noah..iote ca dispar:D

Si referitor la Nati si Colu'...nu am deschis televizoru'..am deschis pagina web..pop stirile si mi'o sarit in ochi.

Apropos, nu mai am televizor de vreo 3 ani:D

Anonim spunea...

interesant de unde ai inceput si unde ai terminat...
cercetatoarea asta s-a intrebat oare ce facem daca ramanem doar cu specimene de genul lu` columbeanca?!
of of...tema de meditatie ptr IWF 2009
ce alte variante ne mai ofera cercetarea?

coffebar spunea...

Anonimule, te asigur ca am inceput si terminat fix in acelasi punct.
Cat despre cercetarea aceasta demna de nobel, nu stiu ce altceva mai ofera. Stiu doar de o disparitie si o solutie ce sta intr-un sobolan...

Btw...de ce IWF? Doar nu se pune problema de salvarea speciei barbat printrun razboi atomic...

Anonim spunea...

wait wait...wtf....din partea mea,daca tot e pe cale de disparitie...:))sa-si puna cercetatorul,el,neuronul la contributie(pe tema asta,evident)...noi,random....decat discutam ....
dupa cum spuneam insa,din partea mea.....

Anonim spunea...

Aseara am revazut I Am Legend,ma plictiseam, in care o CERCETATOARE distruge lumea si un CERCETATOR incearca sa o salveze. :)

Ma gandesc la o singura chestie, destul de serioasa: si barbatii si femeile au ambitia de a reusi, de a fi primii. Cariera a ajuns pe primul loc la multi si e destul de advarat ca femeile trebuie sa lupte de doua ori mai mult decat un barbat. Ambitia unui individ de a fi in centrul atentiei s-ar putea sa dea nastere la aberatii stiintifice mai devreme de 5 milioane de ani.