»

marți, 5 mai 2009

Iisus Vine! Sa cumparam bilete!!

Noah..iote ca trece si primavara. Floricelele au inflorit, pasarelele s'au cuibarit doua cate doua si s'au inmultit pana la refuz, incat, atunci cand te uiti spre cer, nu mai vezi decat cabluri, blocuri si pasari sufocate de urbanizarea noastra atroce.

Vin caldurile, val dupa val. Au fost cateva zile in care termometrele au urlat cu disperare: 30 de grade celsiusssss!!! Sau cel putin asa facea un termometru aruncat in geamul unui magazin. Parere sustinuta, de altfel, si de respiratia greoaie si fierbinte ce o simteam sub nas.

Vin caldurile. Mi se dezgheata neuronii. Acum e o perioada propice pt mine, o perioada in care gandesc logic la o temperatura rezonabila pentru sinapsele mele. Prin urmare azi sunt pur religoasa.

Iisus vine!! Si repede! Zicea un zid plictisit pe Bastiliei.

Azi ma bucur; ma bucur in religiozitatea mea perversa si imi pare rau ca nu am cum sa imi spun 'coana preoteasa'. De ce?? pai fi-ti atenti aici..

În Proiectul de Buget pe anul 2009, Anexa nr. 3-27, paginile 125-127, este menţionată suma medie de 96,000 RON care revine câte unui lăcaş de cult aflat în construcţie în cursul anului. Numărul acestor lăcaşuri este de 484 (dintre care 134 urmând a se finaliza în acest an). De asemenea, este menţionată şi suma medie de 41,000 RON alocată pentru lăcaşurile de cult aflate în reparaţii. Numărul acestora este de 630 (lucrările pentru 230 de lăcaşuri de cult se vor finaliza în acest an). Pentru lucrările de pictură sunt alocate în medie 10,000 RON fiecărei biserici, fiind vorba despre 393 de biserici (dintre care 125 vor fi finalizate în 2009).

Aşadar pentru construcţii şi reparaţii vor beneficia 1920 de biserici la care se adaugă 393 cu sprijin primit pentru lucrările de pictură.

Suma totală prevăzută în bugetul de stat pentru 2009 pentru construirea şi renovarea de biserici este de 135.217.000 RON fiind cea mai mare alocată cu acest scop din istoria bugetelor României.

Pentru cine nu intelege cat inseamna 135.217.000 RON, inseamna 1352 miliarde lei vechi din banii contribuabililor.


Asa, ati citit...sa revenim pana nu imi pocneste vena; suntem in criza de ne iau caldurile. Nu avem bani nici sa alaptam copii. Ni s'a uscat pieptul tarii mama...da construim biserici. Multe multe multe! Si asta este bine.

Da, este bine pentru ca asa ne asiguram ca speranta moare ultima si vom avea pe viitor certitudinea ca don'soara Speranta, ce odata statea la numarul 7 si o chema si 'strada', va popula cu succes acest taram sfant; acest buchet de flori scaldat de apele calde ale Dunarii. Acest pamant mirific in care Ileana Cosanzeana il iubeste doar pe Fat Frumos, si Fat Frumos nu cauta alte Ilene ma blonde decat blonda lui; ci o iubeste la fel de mult pe cat pasarile iubesc cerul, albinile florile si florile ploaia...

marsh mah!

9 comentarii:

Teodora spunea...

uf, si noi nu mai avem nici bani de benzen (C6H6), vai mama noastra :(. Eu zic sa ne calugarim...

coffebar spunea...

mda..avem unde:D

ne asigura statul locul de calugareala

M-Junkie spunea...

Pai daca tot murim barem sa avem biserici care sa ne ingroape, nu? lol

coffebar spunea...

n'or sa mai fie bre alex. dupa cum am stabilit, ne facem noi cultu nostru si ii infundam pe toti:D

mai o cruciada, mai o inchizitie...mai o biblie, ca vb aia suntem screetori cu totii, si ne'am scos.

Mesagerul Noptii spunea...

Eu vreau sa-mi fac o afacere!
Caut asociati.
O manastire LGBT. Cine stie daca sunteti cuminti sambata si duminica facem discoteca, iar de luni munca " post si rugaciune " pantru majoritate!
:)
Cine risca!:D

coffebar spunea...

Eu ma bag. da'i si bonuri de rugaciune pe langa salariul divin?

Anonim spunea...

il vad pe D-zeu in copaci,era un vers,pe undeva,intr-o alta limba....
ma,da`eu vreau sa stiu cine merge la biserica in Romania si de ce!!!
cunosc o Pauna si-i cunosc motivele si inteleg pe ea si inca vreo zece....si restul?si avem nevoie de mai mult?!cand D-zeu e in copaci...

coffebar spunea...

o pauna? suna cunoscut...do we know each other...sunshine?:)

Anonim spunea...

no...